fbpx
Το QueensWay υποδέχεται τα non-toxic, μακράς διάρκειας βερνίκια νυχιών Spell

Το QueensWay υποδέχεται τα non-toxic, μακράς διάρκειας βερνίκια νυχιών Spell

Τα βερνίκια νυχιών Spell είναι 100% vegan και cruelty-free!

Το μανικιούρ για τα νύχια είναι ότι ακριβώς και το κόσμημα για τα #ootd σύνολα. Τους προσδίδει διακριτική λάμψη, πλούσιο χρώμα και μια γενικότερη αίσθηση περιποίησης. Αν παραβλέψετε όμως την εξωτερική εμφάνιση, έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι ακριβώς περιέχει το εσωτερικό του αγαπημένου σας βερνικιού;

Δυστυχώς η απάντηση δε θα σας ικανοποιήσει καθόλου.  Σύμφωνα με έρευνα του Environmental Working Group (EWG) του 2015, μια σειρά από τοξικές ουσίες απαρτίζουν τα περισσότερα βερνίκια νυχιών. Και σα να μην έφτανε αυτό, είναι ικανές να διαπεράσουν την επιφάνεια του νυχιού και να προκαλέσουν από ζαλάδα και πονοκέφαλο μέχρι ορμονικές και δερματικές διαταραχές.

Τι είναι τα non-toxic βερνίκια;

Τα αποτελέσματα της παραπάνω έρευνας σε συνδυασμό με την εδραίωση της clean beauty φιλοσοφίας, η οποία έχει εμφυσήσει στην καταναλωτική συμπεριφορά την ευσυνειδησία προς το περιβάλλον και την υγεία, όλο και περισσότερες εταιρείες πλέον αρχίζουν να κάνουν στροφή προς πιο ασφαλείς και μη τοξικές φόρμουλες.

Η αρχή έγινε με την αφαίρεση των “big 3” επίφοβων συστατικών, της φορμαλδεΰδης, του φθαλικού διβουτυλεστέρα (DBP) και της τολουΐνης. Αυτή η σημαντική πρόοδος αναγράφεται στην ετικέτα του κάθε βερνικιού με τον όρο “3-free”.

Υπάρχουν βέβαια και εταιρείες που βρίσκονται ήδη ένα βήμα πιο μπροστά με “5-free”, “7-free”, ακόμη και “10-free” συνθέσεις βερνικιών. Έτσι, τα προϊόντα τους είναι απαλλαγμένα από ακόμη περισσότερα τοξικά μόρια (ξυλόλιο, καμφορά, parabens, γλουτένη), χωρίς όμως να θυσιάζουν στο παραμικρό την ποιότητα και την απόδοσή τους.

Μια “10-free” εταιρεία είναι η Spell, την οποία με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια υποδεχόμαστε στο κατάστημά μας.  

Η εταιρεία Spell

Vegan & non-toxic, η φιλοσοφία της Spell εναρμονίζεται πλήρως με την δέσμευσή μας να σας προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο της ομορφιάς. Κάθε απόχρωση βερνικιού είναι μοναδική, σχεδιασμένη ν’ απλώνεται τέλεια με το ειδικό βουρτσάκι, να στεγνώνει γρήγορα και να διαρκεί 7-10 μέρες. Τώρα μπορείτε να έχετε περιποιημένα νύχια, ενώ παράλληλα φροντίζετε για την υγεία τους!

Extra tip: Τα βερνίκια νυχιών Spell είναι κατάλληλα για εγκύους, θηλάζουσες και άτομα με δερματικές ευαισθησίες.