fbpx
3 λόγοι που το gel manicure είναι η ιδανική επιλογή για τα νύχια σας

3 λόγοι που το gel manicure είναι η ιδανική επιλογή για τα νύχια σας

Το gel manicure έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια, στεγνώνει αμέσως και δεν καταστρέφει το φυσικό νύχι.

Αλήθεια, υπάρχει καλύτερο pick-me-up για μια γυναίκα από το να κρατάει τον καφέ της ή να πληκτρολογεί στο κινητό της και να θαυμάζει τα τέλεια βαμμένα της νύχια; Κι όμως, υπάρχει! Είναι η υπόσχεση ότι αυτά θα μείνουν άθικτα για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, μία υπόσχεση την οποία εκπληρώνει μόνο το gel manicure.

Δεδομένου λοιπόν ότι μάλλον βρίσκεστε στη δουλειά, στο πανεπιστήμιο ή συνεχώς on-the-go και κατά πάσα πιθανότητα το καθημερινό σας πρόγραμμα προβλέπεται «φορτωμένο», το gel manicure σίγουρα είναι η καλύτερη επιλογή που έχετε για τα νύχια σας για τους παρακάτω 3 λόγους.

Queen’s Way archive

1. Έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια

Ενώ τα απλά βερνίκια βασίζονται στο top coat για να μη χάσουν το χρώμα τους και να μη ξεφλουδίσουν στις άκρες (το λεγόμενο chipping), η gel σύσταση αντιδρά με την ακτινοβολία της λάμπας UV ή LED και αφήνει ένα λαμπερό, glossy και super ανθεκτικό φινίρισμα στο νύχι, το οποίο παραμένει αναλλοίωτο για τουλάχιστον 15 μέρες. Με λίγα λόγια δηλαδή, ό,τι κι αν κάνετε, το καινούργιο σας manicure δεν πρόκειται να πάθει απολύτως τίποτα.

2. Στεγνώνει αμέσως

Πόσες φορές σας έχει τύχει να βάψετε μόνες σας τα νύχια σας στο σπίτι, να παραμείνετε έπειτα ακίνητες για περίπου 30 λεπτά και πάνω που νομίσατε ότι το φρέσκο nail design σας είχε στεγνώσει, να το ακουμπήσετε κατά λάθος κάπου και να το χαλάσετε; Ε, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ με το gel manicure, μιας και στεγνώνει επιτόπου, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε τη μέρα σας κανονικά, με μία διαφορά μόνο: τα προσεγμένα πλέον άκρα σας!

Queen’s Way archive

3. Δεν καταστρέφει το φυσικό νύχι

Εσείς άραγε ξέρατε ότι τα νύχια δεν θεωρούνται ζωντανή ύλη; Σύμφωνα με την ανατομία του ανθρώπινου οργανισμού, το συγκεκριμένο σημείο του σώματος συντίθεται από νεκρά πρωτεϊνικά κύτταρα και κυτταρίνη και δεν οξυγονώνεται. Και κάπως έτσι, εντελώς επιστημονικά, καταρρίπτεται ο φόβος των περισσότερων γυναικών ότι το gel manicure θα καταστρέψει το φυσικό τους νύχι, αφού δεν θα του επιτρέπει να έρχεται σε επαφή με το οξυγόνο για μισό μήνα περίπου.

Info: Για του λόγου το αληθές βέβαια, η βάση του νυχιού προσλαμβάνει οξυγόνο μέσω των αγγείων αίματος, αλλά αυτό δεν φτάνει ποτέ στην επιφάνεια. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα υλικό δεν θα «κολλούσε» πάνω στα νύχια.

Όσο για την αφαίρεση, όταν αυτή γίνεται με εμπότιση του νυχιού σε ειδικό nail polish remover χωρίς ακετόνη και δεν περιλαμβάνει τη χρήση σκληρής λίμας ή κάποιου άλλου nail tool με τραχιά επιφάνεια, τότε δεν εγκυμονεί κανέναν κίνδυνο για την υγεία του φυσικού νυχιού.

Έτοιμες να δοκιμάσετε το gel manicure; Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στο Queen’s Way!