fbpx
Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Αυτές είναι οι καλύτερες προτάσεις μας

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Αυτές είναι οι καλύτερες προτάσεις μας

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας στο Queen’s Way και ετοιμαστείτε να κερδίσετε όλες τις εντυπώσεις με το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σας.

Λίγες μέρες για τα Χριστούγεννα! Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο λαμπερή περίοδο του χρόνου κορυφώνεται. Το ίδιο και οι γιορτινές σας προετοιμασίες. Δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ψώνια για τις εορταστικές σας εμφανίσεις, δοκιμές για το τραπέζι του ρεβεγιόν. Και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά, στη holiday to-do λίστα σας βρίσκεται και το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ.

Επειδή ξέρουμε ότι ήδη έχετε να πάρετε πολλές αποφάσεις, σκεφτήκαμε να σας διευκολύνουμε λίγο συγκεντρώνοντας τα καλύτερα festive σχέδια για τα νύχια σας. Έτσι το μόνο που μένει να κάνετε είναι να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και να κλείσετε το ραντεβού σας στο Queen’s Way!

1. Χριστουγεννιάτικα σχέδια

Αν μέχρι τώρα πιστεύατε πως το holiday μανικιούρ είναι κιτς, ώρα να αναθεωρήσετε. Οι παρακάτω προτάσεις είναι τόσο κομψές, που θα σας κάνουν να πείτε ναι σε αστέρια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, γιρλάντες, αγιοβασίληδες και νιφάδες στα νύχια σας.

2. Nail “στολίδια”

Θα μπορούσε κανείς να πει πως το μανικιούρ των γιορτών είναι για τον κόσμο της ομορφιάς ότι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο για τα Χριστούγεννα. Μόνο που τη θέση των στολιδιών εδώ παίρνουν τα στρας. Γιατί λοιπόν να μη “στολίσετε” και τα νύχια σας;

3. Γιορτινά classics

Για εσάς που προτιμάτε τα πιο διακριτικά μανικιούρ, αλλά θέλετε και πάλι να μπείτε στο κλίμα των Χριστουγέννων, διαλέξτε ένα κλασσικό nail design και προσθέστε του μια γιορτινή νότα glitter ή μια μεταλλική πινελιά.

Οι δικές μας δημιουργίες

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από πλούσιες αποχρώσεις βερνικιών (Στο κατάστημά μας θα βρείτε τα non toxic, μακράς διάρκειας βερνίκια νυχιών Spell!), ιριδίζουσες σκόνες, στρας, glitter toppers, διακοσμητικές ταινίες και δημιουργήστε το δικό σας γιορτινό nail art σχέδιο!