fbpx
Δοκιμάστε πρώτες τα ολοκαίνουργια nail trends του φθινοπώρου

Δοκιμάστε πρώτες τα ολοκαίνουργια nail trends του φθινοπώρου

Τα χρώματα και τα σχέδια στα νύχια που ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε για τη νέα σεζόν

Ας είμαστε ειλικρινείς… Η επιστροφή στην πόλη και την ρουτίνα της καθημερινότητας μετά τις ανέμελες διακοπές του καλοκαιριού δεν είναι καθόλου εύκολη. We feel you! Γι΄αυτό και συγκεντρώσαμε 8 καλούς λόγους που θα σας κάνουν να ανυπομονείτε για τη νέα σεζόν και θα σας βάλουν αμέσως σε fall mood.

Αναφερόμαστε φυσικά στα ολοκαίνουργια nail trends του φθινοπώρου. Από μονόχρωμα μανικιούρ σε τόνους του διαχρονικού μαύρου, του κρεμώδους nude και του all-time-classic κόκκινου, μέχρι εντυπωσιακά σχέδια με πινελιές από glitter και embellished ιριδίζουσες πέρλες, η επιλογή είναι δικιά σας!

Εμείς το μόνο που θα σας πούμε είναι να κάνετε screenshot την αγαπημένη σας εικόνα και να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας στο Queen’s Way, προτού το nail art σχέδιο που σας εντυπωσίασε κατακλείσει την αρχική σας σελίδα στο Instagram.

1. Διαχρονικό μαύρο

Με τους ψυχρούς μήνες του χρόνου να καλούν για πιο σκούρα και muted χρώματα στα νύχια, το διαχρονικό μαύρο βερνίκι δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα των φετινών nail trends. Δοκιμάστε το σε marble designs ή ακόμη και μόνο του!

2. Κρεμώδες nude

Nude και glossy: Αυτό είναι το δίπτυχο της επιτυχίας για τα nail looks του φθινοπώρου. Η ουδέτερη χρωματική παλέτα υπόσχεται να αναδείξει ακόμη περισσότερο το καλοκαιρινό σας μαύρισμα και να μην σας περιορίσει καθόλου στις στιλιστικές σας επιλογές.

3. Σκούρο κόκκινο

Το φλογερό κόκκινο του καλοκαιριού κάνει κι αυτό την μετάβασή του στη νέα σεζόν υιοθετώντας πιο σκούρους και μυστηριώδεις τόνους. Αν πάλι το κόκκινο βερνίκι σας ακούγεται πολύ mainstream, τολμήστε το σε ένα πιο πρωτότυπο σχέδιο, όπως το negative space.

4. Fun glitter

Θέλετε λάμψη, βάθος και texture στο μανικιούρ σας; Πείτε ναι στην τάση του glitter και σας εγγυόμαστε ότι μόνο απαρατήρητο δεν θα περάσει το νέο σας nail design!

5. More is more: Πέρλες

Ποιος είπε ότι οι πέρλες είναι μόνο για τα κοσμήματα; Αυτή την σεζόν οι κορυφαίοι nail artists του κόσμου τις τοποθετούν πάνω στα νύχια και επαναπροσδιορίζουν το ρομαντικό μανικιούρ. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα για γάμους και ειδικές περιστάσεις.

6. Half moon

Το half moon σχέδιο, το αντίθετο δηλαδή του γαλλικού μανικιούρ, έκανε την εμφάνισή του πριν μόλις λίγα χρόνια και δεν λέει να πάει πουθενά τους προσεχείς μήνες. Μοντέρνο, πρωτότυπο, αλλά όχι εκκεντρικό, ενδείκνυται για εσάς που δεν θέλετε να ξεφύγετε από τα κλασσικά.

7. Πολύχρωμο ombre

Δυσκολεύεστε να διαλέξετε μία μόνο απόχρωση για το νέο σας μανικιούρ; Say no more! Με την τάση του ombre τώρα μπορείτε να συνδυάσετε 2 ή και περισσότερα βερνίκια είτε στο ίδιο δάχτυλο είτε και σε ξεχωριστά.

8. Graphic mania

Για το τέλος κρατήσαμε την πιο bold πρόταση του φθινοπώρου: τα γραφικά σχέδια. Από γράμματα σε κάθε νύχι που σχηματίζουν λέξεις μέχρι cartoon-style φλόγες στην άκρη του δαχτύλου, καιρός να αναδείξετε την έντονη προσωπικότητα και την καλλιτεχνική σας φλέβα.