fbpx
Γαλλικό manicure: Υιοθετήστε την τάση που λατρεύουν οι stars

Γαλλικό manicure: Υιοθετήστε την τάση που λατρεύουν οι stars

Από τη Bella και τη Gigi Hadid μέχρι τη Beyonce και την Kim Kardashian, το αγαπημένο nail look των 2000’s κατακλύζει ξανά το Instagram

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα ’80s, μεσουράνησε στα τέλη των ’90s και, όπως αναπόφευκτα συμβαίνει με κάθε τάση, έφυγε από το προσκήνιο κάπου στα 2000s. Fast-forward στο σήμερα λοιπόν, το γαλλικό manicure επανέρχεται πιο μοντέρνο και ντελικάτο από ποτέ, ενώ δε διστάζει να παίξει με πιο έντονα χρώματα και fun σχέδια.

Παντρεύοντας τη θηλυκότητα και την κομψότητα με το statement στοιχείο, δεν απορούμε γιατί μερικές από τις πιο διάσημες stars του εξωτερικού «επιστρέφουν» σ’ αυτό το κλασικό και νοσταλγικό manicure. Plus, εξαιτίας της neutral χρωματικής του βάσης, ταιριάζει τέλεια με κάθε look και σε κάθε περίσταση, ενώ κολακεύει τόσο τα κοντά όσο και τα μακριά νύχια.

Κι αν δεν πειστήκατε ακόμη ότι αυτό είναι το επόμενο nail design που πρέπει να δοκιμάσετε, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω γκαλερί και δείτε τις celebrity-approved προτάσεις που ξεχωρίσαμε στο Instagram, καθώς και μερικές πιο πρωτότυπες παραλλαγές τους.

Stars-approved

Our creations