fbpx
Ανακαλύψτε ποιο είδος pedicure ταιριάζει στις ανάγκες σας

Ανακαλύψτε ποιο είδος pedicure ταιριάζει στις ανάγκες σας

Το Queen’s Way προσφέρει 4 διαφορετικά είδη pedicure, από 10λεπτο pedicure μέχρι την πολυτελή εμπειρία του Queen’s Way Spa pedicure.

Το pedicure συγκαταλέγεται στις beauty προτεραιότητες κάθε γυναίκας που προσέχει τον εαυτό της και την εμφάνισή της… τους καλοκαιρινούς μήνες μόνο. Τον υπόλοιπο χρόνο (δυστυχώς) αναβάλλεται με τη δικαιολογία της έλλειψης χρόνου και της απουσίας ανοιχτών παπουτσιών στη γκαρνταρόμπα του χειμώνα.

Θυμηθείτε όμως πόσο πιο αναζωογονημένες φεύγετε από το nail salon μετά το pedicure, πόσο πιο απαλά και περιποιημένα είναι τα κάτω άκρα σας και πόση αυτοπεποίθηση αυτό σας γεμίζει; Ώρα λοιπόν να κάνετε την αρχή και να εντάξετε το pedicure στις μηνιαίες συνήθειες ομορφιάς σας. Είναι και θέμα υγιεινής στο κάτω κάτω!

Σχήμα & βαφή με απλό βερνίκι Essie ή Zoya

Ιδανικό για όσους:

  • έχουν λίγο χρόνο στη διάθεσή τους
  • κάνουν συχνά pedicures

Γρήγορο ναι, πρόχειρο όχι! Η καλύτερη επιλογή για εσάς που είστε συνεπείς στο ραντεβού σας με το pedicure όλο το χρόνο ή για εσάς που θέλετε απλώς ένα γρήγορο φρεσκάρισμα ανάμεσα στο lunch break σας ή μετά τη δουλειά.

Κλασσικό pedicure με ημιμόνιμη βαφή

Ιδανικό για όσους:

  • έκαναν ένα διάλειμμα από τα συχνά pedicures
  • επιθυμούν έξτρα περιποίηση

Αν έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που περιποιηθήκατε τα πέλματά σας, σας προτείνουμε το κλασσικό pedicure μας. Με ημιμόνιμη βαφή για μεγαλύτερης διάρκειας αποτέλεσμα, είναι ο τέλειος συνδυασμός foot care και χαλάρωσης, χάρη στα μυρωδάτα άλατα και το απαλό αφρόλουτρο που χρησιμοποιούμε.

Queen’s Way Spa pedicure

Ιδανικό για όσους:

  • έχουν προγραμματίσει ένα σημαντικό event
  • αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης

Ετοιμάζεστε να παντρευτείτε, να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας ή απλώς θέλετε να κάνετε το απόλυτο pampering δώρο στον εαυτό σας; Τότε τα πόδια σας αξίζουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία περιποίησης, η οποία ακούει στο όνομα Queen’s Way Spa και περιλαμβάνει peeling, μασάζ ποδιών, μάσκα ενυδάτωσης και βερνίκι νυχιών.

Θεραπευτικό pedicure

Ιδανικό για όσους:

  • αθλούνται
  • ταλαιπωρούνται από κάλους, εισφρύσεις ή σκληρύνσεις

Τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τα πόδια είναι δεκάδες. Η λύση πάλι μία: μην το βάζετε στα πόδια! Επιλέξτε το θεραπευτικό pedicure μας και πείτε αντίο στους κάλους, τις εισφρύσεις και τις σκληρύνσεις. Ενδείκνυται και για άντρες.

Προϊόντα περιποίησης για πόδια

Στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα ποδολογίας με φυσικά συστατικά της εταιρείας Fusspunkt για παράταση του αποτελέσματος του pedicure σας. Αν ταλαιπωρήστε από κάλους, σκασίματα και σκληρύνσεις στις φτέρνες, η Ειδική Κρέμα είναι για εσάς. Αν πάλι αναζητάτε ενυδάτωση και θρέψη, η Κρέμα Ποδιών με Ισλανδικά Βρύα είναι ό,τι πρέπει. Τέλος, η Ειδική Προστατευτική Κρέμα ενδείκνυται για πόδια που έχουν ευαισθησία, ξηρότητα με κνησμό, ερυθρότητα και είναι επιρρεπή σε μύκητες.

Κλείστε σήμερα κιόλας το pedicure σας στο Queen’s Way!