fbpx
Ετοιμαστείτε να λάμψετε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς μ’ αυτά τα απλά beauty tips

Ετοιμαστείτε να λάμψετε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς μ’ αυτά τα απλά beauty tips

Το κλειδί για να αναδείξετε την πιο γιορτινή και απαστράπτουσα εκδοχή του εαυτού σας είναι να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας από τώρα

Με τα χρόνια, οι άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν αναπτύξει δεκάδες έθιμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Για παράδειγμα, στην Ισπανία συνηθίζουν να τρώνε 12 σταφύλια, ένα για κάθε χτύπημα του ρολογιού πριν την αλλαγή του χρόνου. Στην Κίνα πάλι, η παράδοση θέλει τις οικογένειες να κρύβουν τα μαχαίρια εκείνη την ημέρα ώστε να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός που θα μπορούσε να επηρεάσει την καλοτυχία το νέο έτος.

Όποιο κι αν είναι το έθιμο που τηρείτε εσείς την τελευταία μέρα του χρόνου, στοιχηματίζουμε πως αυτό περιλαμβάνει συγγενείς και φίλους, ένα γιορτινό τραπέζι και ένα λαμπερό σύνολο. Ναι, σαν να μην έφτανε το άγχος για την εύρεση των ιδανικών δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την προετοιμασία του τέλειου ρεβεγιόν, έχετε να σκεφτείτε και την εμφάνισή σας.

Μην αφήσετε το pre-party stress να σας χαλάσει τη μαγεία των ημερών! Κλείστε από τώρα τα beauty ραντεβού σας στο Queen’s Way και να είστε σίγουρες πως μόλις το ρολόι δείξει 12 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εσείς θα είστε αψεγάδιαστες!

4 μέρες πριν: Αποτρίχωση

Τη στιγμή που θα βγάλετε το παλτό σας στο ρεβεγιόν για να αποκαλύψετε το festive σύνολό σας, θα πρέπει το δέρμα σας να μοιάζει τόσο απαλό όσο ενός μωρού. Για να το πετύχετε αυτό, φροντίστε να έχετε αποτριχώσει με κερί όλα τα απαραίτητα σημεία του σώματός σας τουλάχιστον 4 μέρες πριν, ώστε –ακόμη κι αν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα- να αποφύγετε τους πιθανούς ερεθισμούς.

3 μέρες πριν: Lash lift & tint

Κανένα πρωτοχρονιάτικο beauty look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μακριές, καμπυλωτές βλεφαρίδες. Είτε λοιπόν επιλέξετε να συνδυάσετε το γιορτινό #ootd σας με eyeliner, είτε με glitter, είτε με ένα smoky eye, το lash lift & tint θα δώσει ένταση στο βλέμμα σας και θα κρύψει το hangover της επόμενης μέρας. Plus το αποτέλεσμα διαρκεί έναν ολόκληρο μήνα, οπότε θα χαρείτε τις super βλεφαρίδες σας και μετά την Πρωτοχρονιά.

More: Μάθετε τα πάντα για το lash lift & tint, κάνοντας κλικ εδώ.

2 μέρες πριν: Manicure & pedicure

Αυτό που θα απογειώσει τη holiday εμφάνισή σας είναι οι λεπτομέρειες. Έτσι, κατά την αλλαγή του χρόνου, όταν θα τσουγκρίζετε τα ποτήρια σας στο τραπέζι του ρεβεγιόν, τα νύχια σας θα πρέπει να είναι περιποιημένα και όσο πιο κομψά γίνεται. Μην αμελήσετε επίσης, το θεραπευτικό πεντικιούρ, είτε έχετε σκοπό να φορέσετε πέδιλα είτε όχι. Δεν θα θέλατε ν’ αποκτήσετε πληγές στα πέλματά σας από τα τακούνια και τον χορό.

1 μέρα πριν: Μάσκα ομορφιάς

Last but not least, η περιποίηση του προσώπου σας. Χωρίς αυτήν άλλωστε, πώς περιμένετε το μακιγιάζ σας να δείξει αψεγάδιαστο την τελευταία μέρα του χρόνου! Εμείς σας προτείνουμε τα “πράσινα” και μη τοξικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος των εταιρειών Fluff, Blue Scents και 7Days που θα βρείτε στο κατάστημά μας.